onsdag den 4. november 2009

Masking -viunderlig nemt.


Af Stinne Krogh.

Masking teknikken har hidtil kunne være lidt et trælst projekt, men nu er der kommet en lim som gør det super nemt. - Limen (Tombo multi) kan bruges både som ganske alm. lim og som post it lim. Og det er det sidste der gør at den er super anvendelig til masking.

Masking betyder at man stempler flere stempler oven i hinanden - se nedenfor.

Jeg har lavet en how to do - som er lige ud af landevejen- go for it.

Start med papir, stempelpude, stempler og sidst men ikke mindst-lim.
(limen virker på fgl. måde. hvis du putter på og sætter emnet fast limer den som alm. lim -kvis du putter lim på og venter i 5 min.virker den som post it lim)


Jeg ville have gaverne forrest og træerene bag -så start med at stemple det foreste stempel først . - og lav et et ekstra stempel tryk med samme stempel på en lap som du efter flg. klipper lige oven i den sorte kant steg. Efter det putter du limen på og lader den tørre lidt - så Oust it effekten kommer frem.Når limen virker, sætter vi lappen oven på det stempel vi lige har lavet og så stempler vi det andet stempel ovenpå.Her er stemplet lavet -det ser jo ikke pænt ud ovenpå pakkerne.

Meeeeeeeeen så er det jo godt at jeg lavede en mask.


Så nu ser det godt ud. Masken kan gemmes til næste gang.
og her er stemplet så som baggrund -til julekortetEn ekstra finesse - alle perler er syet på.
2 kommentarer:

troll13 sagde ...

Som det plejer, et fantastisk flot stykke arbejde.
Jeg er vild med den måde du har syet perlerne fast på.

Mettsen sagde ...

Tak for How To'en - det ser jo nemt ud :o) Meget fin detalje med perlerne - du har lige givet mig en idé til at få kombineret mine smykkematerialer med kortmageri!