søndag den 30. november 2008

Nye Julekort med Basic grey mv.

Lavet af : Stinne Krogh
Her er en lille flok nye julekort. Det første er et Pysselpassion stempel - og Grunge stempel fra http://www.unikhobby.dk/product_info.php?cPath=16_262&products_id=4346 - fedt sæt. Huset er Magnolia og alt er malet med Twinklings H2O. Dette kort er med de nye julepapir fra Basic Grey, derudover er der brugt glitter lim som "frosting" på sneen. Og stemplerne er fra Magnolia. Teksten er lavet på PC-eren.Alt er malet med H2O. Der er brugt Charms som pynt på døren.
Endnu et kort med Basic grey, derudover er der brugt stempel fra Lady bug jul. Skriften er Rev. QK Blossom, der er brugt gran punch som er blevet dekoreret med glittewr lim og der er brugt Qk Cookie cutters til den scalloped kant omkring trykket.


Et flettet Julehjerte af den store slags til at hænge på døren Evt. Stemplet er et Rachelle Anne Miller - engel. Båndet er også fra unikhobby ligesom Charmsen der hænger midt i sløjfen.
Derudover er der brugt Julestjerne blomst fra QK.


Glædelig jul og god første advent

3 kommentarer:

troll13 sagde ...

Sikken du har været igang. De er da bare skønne alle dine kort. Jeg er også vild med dit hjerte til ophængning, super god idé ;o)
Rigtig god 1. advent

madamtridse sagde ...

Hvor er det nogle skønne kort. Jeg er også vild med hjertet til døren
Forsat god 1 december. :)

Dot Scrap sagde ...

Wauw nogle skønne kort. Jeg er vild med dem alle. Hvert af dem har nogle skønne detaljer.
Jeg er som de to andre her på kommentarlisten fuldstændig vild med hjertet også.